Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

De Top 5 Bedrijven om in de gaten te houden in 20202020 lijkt een spannend jaar te worden voor het bedrijfsleven. Van grote tech IPO's tot een potentiële recessie aan de horizon, er zijn genoeg redenen om dit jaar aandacht te besteden aan het bedrijfsleven. Maar met zoveel bedrijven, welke moet je in de gaten houden? Hier zijn vijf van de topbedrijven om in de gaten te houden in 2020.

1. Airbnb Na een decennium van gestage groei lijkt 2020 een doorbraakjaar te worden voor Airbnb.

Het bedrijf is nu naar schatting 31 miljard dollar waard en bereidt zich voor op een langverwachte beursgang later dit jaar. Maar dat is nog niet alles; Airbnb breidt ook uit buiten zijn kernactiviteiten op het gebied van woningdelen, naar nieuwe gebieden zoals hotelboekingen en lokale ervaringen. Met zijn sterke merk en groeiende dienstenpakket is Airbnb klaar om in 2020 de reisindustrie over te nemen.

2. Peloton Peloton is een ander bedrijf dat zich opmaakt voor een groots jaar in 2020. De fitness startup is van plan later dit jaar naar de beurs te gaan en wordt nu al gewaardeerd op 8 miljard dollar.

Dankzij de populaire hometrainers en het groeiende aanbod van fitnesslessen is Peloton al snel een van de meest besproken bedrijven in de fitnessbranche geworden. En met meer mensen dan ooit die in 2020 in vorm willen komen, is Peloton klaar voor nog meer groei dit jaar. 3. SpaceX SpaceX schreef in 2019 geschiedenis toen het het eerste particuliere bedrijf werd dat mensen naar de ruimte stuurde. En 2020 lijkt weer een groot jaar te worden voor het door Elon Musk opgerichte ruimtevaartbedrijf. SpaceX werkt nu aan de ontwikkeling van een nieuw raketsysteem dat binnen het komende decennium mensen naar Mars zou kunnen brengen. Met zijn geavanceerde technologie en ambitieuze plannen zal SpaceX in 2020 zeker meer krantenkoppen halen. 4. WeWork WeWork was een van de meest gehypte bedrijven van 2019, maar het slaagde er uiteindelijk niet in de hype waar te maken en moest zijn plannen voor een beursgang schrappen. WeWork is echter verre van dood; het bedrijf wordt nog steeds gewaardeerd op 8 miljard dollar en blijft snel groeien. In feite breidt WeWork nu verder uit dan kantoorruimte en naar nieuwe gebieden zoals co-living en onderwijs. Met zijn expansieve plannen en trouwe klantenbestand is WeWork een bedrijf om in de gaten te houden in 2020. 5. Amazon Last but not least Amazon blijft een van de machtigste bedrijven ter wereld, ondanks dat het de laatste jaren met enkele uitdagingen wordt geconfronteerd. De e-commerce reus blijft snel groeien en breidt nu uit naar nieuwe gebieden zoals boodschappenbezorging en gezondheidszorg. Plus, met Amazons langverwachte drone-bezorgdienst die later dit jaar van start gaat, belooft 2020 weer een groot jaar te worden voor het door Jeff Bezos opgerichte bedrijf.

Conclusie


Dit zijn slechts enkele van de topbedrijven om in 2020 in de gaten te houden. Van grote tech IPO's tot innovatieve nieuwe startups, er zijn genoeg bedrijven die het waard zijn om dit jaar aandacht aan te besteden. Blijf dus op de hoogte voor meer nieuws en updates van deze bedrijven als ze hun stempel blijven drukken op de zakenwereld in 2020!

Plug & Pay Review

Stickvervellen

cadeau vrouw

goedkoop behang restanten

Inktcartridges

Stickvervellen

vorstbeveiliger schuur

Link toevoegen

Link toevoegen